Opvoedingspunt lanceert de Speelbabbel! 🎉🥣

Sinds enkele jaren zijn kersverse ouders en hun baby(s) elke 2woensdag van de maand welkom in het MaMaCafé op campus De Kroon. Maar kleine baby’s worden groter en ook de ervaringen (en zorgen) van ouders veranderen snel. Het Opvoedingspunt groeit met jullie mee en zorgt voor een vervolg op het MaMaCafé: De Speelbabbel is geboren!

 

Wat?

De Speelbabbel is een gratis ontmoetings- en speelmoment voor ouders en hun peuter(s). Een babbeltje slaan met andere ouders, samen spelen met je peuter(s), genieten van een lekkere tas koffie of thee? Het kan allemaal elke 4e zaterdag van de maand van 10u00 tot 13u00. Voor de kleine honger wordt een verse tas soep voorzien voor iedereen! Meer info over data vind je hier.

 

Speelbabbelplus

Viermaal per jaar wordt de Speelbabbel een Speelbabbelplus. Hetzelfde concept maar met een extra activiteit. Wat de activiteit inhoudt en of je er al dan niet voor moet inschrijven wordt enkele dagen vooraf bekend gemaakt op de website van De Kroon of op de sociale media van het Opvoedingspunt. Deelname aan de activiteit is zeker niet verplicht, langskomen voor een babbel is minstens even leuk!

 

De allereerste Speelbabbel gaat door op zaterdag 26 juni en wordt meteen een Speelbabbelplus.  Samen met jouw peuter kan je komen genieten van een sessie wobbelturnen. Sessie 1 van 10u30 tot 11u00 en sessie 2 van 11u30 tot 12u00. Kom je graag wobbelen, waggelen, kruipen, springen, …? Schrijf je dan in via opvoedingspunt@dendermonde.be of via 052-27 27 93.

 

Tot dan!

 

Leeftijdsgroepen: Geen categorie

Terug