#STOEPKRIJTCHALLENGE

Beweeg mee voor je deur met de #STOEPKRIJTCHALLENGE!!
Een actieve en creatieve activiteit voor de verlengde paasvakantie

Op zoek naar een actieve en creatieve activiteit voor de verlengde paasvakantie?

Ga aan de slag met stoepkrijt en doe mee met de #Stoepkrijtchallenge van Gezinssport Vlaanderen en AFYA, de sport- en jeugddienst van de Gezinsbond.

Teken een leuke opdracht of schrijf een motiverende tekst voor je deur en breng jezelf en je buren met een glimlach in beweging.

Weinig mogelijkheden voor de eigen deur? Ga op zoek naar een publieke plaats waar veel mensen passeren zoals een bibliotheek of gemeentehuis. Misschien vind je daar wel een leuk plekje!

Ik doe mee!
Ga de Stoepkrijtchallenge aan op www.familiefit.be en ga aan de slag met stoepkrijt. Geen inspiratie? Op www.familiefit.be vind je talrijke ideeƫn om je met stoepkrijt uit te leven.

Krijten en winnen!
Post een foto of filmpje van jouw creatie op sociale media met #STOEPKRIJTCHALLENGE en @gezinssportvlaanderen (of via gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be) en maak kans op een van de leuke outdoorspellen.

 

Tip!

Je kan gratis een doosje stoepkrijt afhalen in het Huis van het Kind De Kroon! Kom langs aan het onthaal tijdens onze openingsuren, laat weten dat je wil meedoen aan de #Stoepkrijtchallenge en je krijgt een doosje stoepkrijt mee!

Openingsuren: maandag 13u30 – 16u30, woensdag 9u – 12u30, donderdag 13u30 – 20u en vrijdag 9u – 12u30. Gesloten op maandag 5 april.

 

Wij kijken alvast uit naar jouw kleurrijk kunstwerk!

 

Leeftijdsgroepen: Geen categorie

Terug