Vaccinatiecentra Appels en Hamme zoeken dringend helpende handen

Binnen de Eerstelijnszone Dender, die de gemeenten Berlare, Zele, Hamme, Lebbeke, Buggenhout en Dendermonde verenigt, komt een vaccinatiecentrum in de sporthallen van Hamme en Appels. Aanvullend komt er ook een mobiele ploeg, die aan huis zal vaccineren.

Om dit te realiseren zijn heel wat medewerkers nodig, zowel professionele zorgverleners als vrijwilligers. Tientallen inwoners hebben zich de voorbije dagen spontaan gemeld. Hartverwarmend! Toch zoeken we nog een pak extra medewerkers om de planning rond te krijgen.

  • Bij opstart werken we met 2 shiften van 6 uur per dag (7-13.30 u. en 14.30-21 u.) en dit 7 dagen op 7. Kandidaat-medewerkers kunnen aangeven wat voor hen haalbaar is.
  • Er zijn verschillende functies in te vullen: steward, onthaalmedewerker, medische administratie, vaccinator, toezicht wachtruimte, voorbereiding vaccin, bemanning EHBO-post, mobiliteit van en naar vaccinatiecentrum, mobiele vaccinator (vaccinatie aan huis). Voor sommige opdrachten zijn specifieke kwalificaties, opleidingen en vaardigheden nodig, voor andere veel minder.

Wil jij je engageren voor deze ongeziene vaccinatiecampagne?

Registreer je nu als vrijwilliger!

We nemen te gepasten tijde zelf contact met je op. De zorgraad van Eerstelijnszone Dender en de lokale besturen van Berlare, Zele, Hamme, Dendermonde, Lebbeke en Buggenhout bedanken alle kandidaten voor hun enthousiasme en de aangereikte helpende hand.

Heb je na het doornemen van het online kandidaatstellingsformulier nog vragen? Neem contact op via info@elzdender.be

Leeftijdsgroepen: Geen categorie

Terug