CAW

Een CAW is een Centrum Algemeen Welzijnswerk. Iedereen kan er terecht met om het even welke welzijnsvraag. Zit je midden in een echtscheiding? Loopt de bezoekregeling niet zoals je zou willen? Weet je niet meer hoe je de eindjes aan elkaar kunt knopen?

Heb je een vraag over het gedrag van je kinderen? Sta je op straat en weet je niet waarheen?  Zit je met persoonlijke dingen in de knoop? Raak je niet meer wijs uit je papieren? Ben je slachtoffer van geweld, een inbraak of een ander misdrijf? Ben je betrokken bij een verkeersongeval?

Je zet de stap om je verhaal te delen. Deskundige onthaalhulpverleners zetten samen met jou alles op een rij en verkennen mogelijke oplossingen en antwoorden. We geven informatie en helpen je bij administratie of met praktische problemen. Indien nodig wijzen we je de weg naar andere diensten.
Vragen kunnen vaak snel een antwoord krijgen. Soms is er meer tijd en ondersteuning nodig. In het CAW hebben we verschillende mogelijkheden om je te begeleiden, bijvoorbeeld rond woonproblemen, slachtofferschap, daderschap, persoonlijke en relationele moeilijkheden, intrafamiliaal geweld, contactherstel tussen ouder en kind, bemiddeling tussen ex-partners,…

Openingsuren
Maandag en donderdag van 9.00 - 12.00 u. en op afspraak.

Terug