Lokaal Loket Kinderopvang

Ben je op zoek naar kinderopvang? Dan ben je bij het Loket Kinderopvang aan het juiste adres. Het Loket bundelt alle opvanginitiatieven in Dendermonde en begeleidt ouders in hun zoektocht naar een fijn opvangplaatsje voor hun kind.

 

We werken in Dendermonde zowel met een digitaal als met een fysiek loket.

 

DIGITAAL LOKET

Voor het digitale loket werken we samen met Opvang.vlaanderen. Via onderstaande link krijg je een overzicht van alle initiatieven en kan je meteen ook zelf één of meerdere aanvragen doen bij de opvangvoorziening van jouw keuze. Je kan het verdere verloop van jouw aanvraag ook vlot opvolgen.

Vanaf maandag 1 maart 2021 staat ons platform online. Vind alle info of doe meteen een aanvraag via https://opvang.vlaanderen/#/dendermonde.

FYSIEK LOKET

Kom je liever langs voor wat meer info? Heb je graag ondersteuning bij jouw aanvraag? Lukt het opmaken van een profiel niet al te best? Kom dan langs aan ons fysieke loket via het onthaal van De Kroon.

Het loket is open op donderdag van 13.30 – 20 u. En elke 3e donderdag van de maand van 13.30 tot 20 u.

Tijdens de andere openingsmomenten van het onthaal De Kroon geven onze onthaalvrijwilligers graag antwoord op jouw vragen.

 

Voor partners:

Als organisatie kan je gebruik maken van opvang.vlaanderen (of het Lokaal Loket) bij de begeleiding van cliënten.

Je kan indien nodig ook een toeleidersaccount laten aanmaken waarmee je zelf, samen met ouders, een aanvraag tot kinderopvang kan aanmaken en/of opvolgen. Voor een toeleidersaccount (of andere vragen over kinderopvang) neem je best contact op met Lokaal Loket Kinderopvang. Dat kan via de algemene contactgegevens van De Kroon: info@huisvanhetkind-dekroon.be of 052-27 27 94.

 

Leeftijdsgroepen: Huis van het Kind

Terug